+ صدای منو در حالی میشنوید که خوان، دو تا تب اونوری، داره حرف میزنه :| 

+ بعد از 15 روز، یه صبح از سال 99 رو به واسطه کلاس خوان دیدیم =)

+ از 12 دیشب تا 7 امروز که خودکار بیدار شدم، 3 بار بیدار شدم و خوابیدم :/

+ حالا خوان جون داره چی درس میده؟ 100 فعل با حرف اضافه شون -_- آخه این 7 صب بیدار شدن داره؟ :|| همیشه این فایل هاشو بعنوان مطلب اضافه میفرستاد :|

+ دیشب رو باید ثبت کنن توی تاریخ. چرا؟ چون هر دو دقه یبار یه استاد درمیومد از توی گوشی ( مثل نامه ای که مادر رون ویزلی براش فرستاد توی هاگوارتز و نامه هه خودشو میخوند و بعد پاره میشد) و نامه با صدای استاد خونده میشد. سه شنبه 8 صب تحلیل دستوری، دوشنبه ترجمه داستان فلان ساعت 9 صبببب . همه 4 تا فایل آنالیز گراماتیک کار بشه و .  . اما تیر آخر میدونی چی بود؟ اینکه استاد گرامر ترم پیش، بجای اینکه به شاگردای خودش تکلیف بده و تایم کلاس رو مشخص کنه، برای ما فرستاد تکالیف رو و گفت دوشنبه کلاس مجازی =)))))))))))) آخه چرا؟

+ چندین پست پیش، گفته بودم که دپارتمان ما سخت گیر ترینه. چرا؟ چون ما از 1 اسفند به روال کلاسای حضوری داریم میریم کلاس مجازی و این در حالیه که بقیه گروه ها یدونه کلاس مجازی تا امروز تشکیل ندادن :/ شاید باورتون نشه اما ما همونایی هستیم که ترم 4، هفته اول از 8 صب شنبه تا 3 عصر چهارشنبه، بی خطا همه کلاسهامون تشکیل شد=))) دکتر ش. بهمون لقب مقاوم ترین ورودی رو داد=)))

+ گویا وسط کلاس هم توانایی پست گذاشتن دارم =) 

پس تو کجایی که نمیبینمت؟

من از این خونه بیرونم نمیرم :دی

لورکا، کافکا، رمانتیسیسم و چند روایت معتبر

,کلاس ,رو ,مجازی ,نامه ,صب ,کلاس مجازی ,چرا؟ چون ,و نامه ,8 صب ,بعد از

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sakhtemoonblock سلامت یادداشت های من دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون استخدامی شرکت های خصوصی - آپدیت سال جدید آژانس دیجیتال مارکتینگ پروکلیک | سئو - تولید محتوا My english weblog مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت راهنمای جامع شهروندان استان زنجان باکس ایست|لایسنس رایگان نود32 ایران گردی & ایران شناسی